La dona va trucar a la policia local de Sevilla (María José López/Europa Press)
Sevilla

Truca a la policia simulant que demana una pizza i detenen l'agressor que la retenia

La policia li va seguir el corrent i, un cop van saber l'adreça, la van localitzar i alliberar

Redacció/ACNActualitzat

Una trucada d'auxili a la policia, mentre feia veure que demanava una pizza a domicili, ha permès detenir un home acusat d'haver agredit i retingut contra la seva voluntat una dona a Sevilla.

La Policia Nacional va poder alliberar la dona, que havia trucat a la policia local de Sevilla el 2 d'abril a la matinada demanant una pizza a domicili. L'agent que la va atendre al número 092 va intuir que no es tractava de cap broma.

La trucada es va tallar, però l'agent va contactar amb la Policia Nacional i els va facilitar el número de telèfon des del qual havia rebut l'estranya trucada.

Quan hi van contactar de nou, i davant l'actitud nerviosa d'ella, el policia es va mantenir en el paper i va simular que formava part d'una empresa de repartiment de pizzes. A través d'aquesta conversa, va poder obtenir l'adreça del lloc on era la dona.

Diversos agents de paisà s'hi van apropar i van detenir un home que havia quedat amb ella a través de les xarxes socials i, segons va explicar la víctima, l'havia agredit i retingut en contra de la seva voluntat. El detingut està acusat de lesions, amenaces i detenció il·legal.
 

On es pot demanar ajuda

Per demanar ajuda en cas de violència masclista, hi ha el telèfon 900 900 120, específic d'atenció i informació. Funciona les 24 hores cada dia de l'any, atén consultes i urgències, és gratuït, no queda registrat al mòbil i és confidencial. En cas d'emergència davant d'una agressió, també es pot trucar al 112.

També funciona el número de WhatsApp 601 001 122, que ofereix informació i assessorament a les dones que són víctimes de violència masclista.

Si es vol denunciar un cas, es pot anar a la Policia o directament als jutjats especialitzats en violència de gènere, on les dones tenen el dret de ser assistides per un advocat d'ofici independentment de la seva situació econòmica.

 

ARXIVAT A:
PolicialViolència masclista
Anar al contingut