L'autocar turístic estava aparcat prop de la Sagrada Família de Barcelona
Barcelona

Trenquen els vidres d'un autocar turístic aparcat prop de la Sagrada Família

En el moment de l'atac, que es desconeix si s'ha fet amb pedres o perdigons, només hi havia el conductor a dins i no ha resultat ferit

Redacció/AgènciesActualitzat

Ataquen els vidres d'un autocar turístic aparcat prop de la Sagrada Família de Barcelona. La principal hipòtesi amb què treballaven els Mossos d'Esquadra és que s'hagi tractat d'una gamberrada, sigui amb pedres o amb perdigons.

En el moment de l'atac, només hi havia el conductor a dins, que no s'ha fet cap ferida.

Els guies turístics denuncien un increment d'atacs i insults cap a ells i els grups de turistes, especialment a Ciutat Vella i la dreta de l'Eixample, que atribueixen a la turismefòbia. 

"Això ja és l'última gota", diu Michelle Pavesio, de l'Associació de guies de turisme de Catalunya:

"Després d'haver viscut tantes incidències, siguin verbals o físiques, veus que això és turismefòbia. T'insulten, et fan malacara... a un company, fins i tot, li van tirar lleixiu. Això és l'última gota."

Pla detall de l'impacte al vidre de l'autocar

Segons han informat fonts policials, els fets han ocorregut cap a la una del migdia quan el conductor d'un autocar ha comprovat que un dels vehicles, que havia aparcat al carrer Consell de Cent, prop del monument, havia sofert danys als vidres, quan ja estava buit.

A l'espera que el conductor formalitzi la denúncia, els Mossos han fet una primera inspecció de l'autocar de línia i treballen amb la hipòtesi que s'hagi tractat d'una bretolada.

 
ARXIVAT A:
TurismeSagrada Família
Anar al contingut