Tractors participants en la protesta davant la presó de Lledoners (ACN)
Tractors participants en la protesta davant la presó de Lledoners (ACN)

Tractorades a les presons per reclamar la llibertat dels líders independentistes

Uns 150 tractors participen en l'acte de protesta; a Lledoners, una seixantena n'han dibuixat la paraula "llibertat"

RedaccióActualitzat

Unió de Pagesos ha convocat tres tractorades simultànies aquest matí, davant les presons de Lledoners, el Catllar i Puig de les Basses, on estan tancats els líders independentistes.

A l'esplanada de Lledoners, una seixantena de tractors vinguts de les comarques centrals i de la Segarra han dibuixat la paraula "llibertat", en una acció destinada a denunciar la sentència de l'1-O, a la defensa dels drets i llibertats dels empresonats i a denunciar la persecució que pateixen altres membres del moviment independentista.

 


Al mateix espai han coincidit amb centenars de persones que, convocades per l'ANC, s'han concentrat per fer una cantada de nadales dedicades als presos polítics.

 

A Tarragona, les cinc columnes de tractors s'han unit a la plaça Imperial Tarraco per arribar a la presó de Mas d'Enric al migdia. La cinquantena de tractors s'han concentrat a la presó del Catllar, on hi ha Carme Forcadell, per llegir un manifest en què es denuncia el retrocés democràtic i es reclama que es posi fi a la judicialització del conflicte polític.

Tractors davant la presó de Puig de les Basses, on hi ha Dolors Bassa (ACN)


La tractorada gironina ha reunit uns 40 vehicles a Puig de les Basses per reclamar "els drets i llibertats del país". Els tractors s'han trobat amb desenes de manifestants que han aplaudit l'acte i s'han sumat a la concentració.

Un cop a l'aparcament han cridat en contra de la "retallada de drets" i han celebrat la resolució del TJUE en relació amb la immunitat de Junqueras. També s'ha fet una crida a mantenir les mobilitzacions.

 

ARXIVAT A:
Judici procés
Anar al contingut