Els tres protagonistes de Harry Potter, Rupert Grint, Daniel Radcliffe i Emma Watson
Els tres protagonistes de Harry Potter, Rupert Grint, Daniel Radcliffe i Emma Watson

Torna Harry Potter: el tràiler del retrobament dels protagonistes 20 anys després

Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter i Tom Felton són alguns dels actors que protagonitzaran "Harry Potter 20th anniversary. Return to Hogwarts"

Actualitzat

Els fans de les pel·lícules de Harry Potter estan de sort. HBO Max aprofita el 20è aniversari de l'estrena de la primera part de la saga per fer un retrobament de tots els actors protagonistes, 20 anys després.

Aquest dilluns, s'ha presentat el primer tràiler, en què es veuen actors com Daniel Radcliffe, Rupert Grint o Emma Watson tornant a localitzacions tan mítiques com l'andana de trens 9 i 3/4 o el gran menjador del castell de Hogwarts.
 


En aquest petit tast ja es poden veure alguns dels retrobaments més esperats. Com una emotiva conversa entre els tres protagonistes que interpretaven en Harry, en Ron i la Hermione. També hi apareix una abraçada entre Emma Watson i Tom Felton, el Draco Malfoy de les pel·lícules. O les rialles còmplices per part dels actors que feien de la família Weasly, com els bessons James i Oliver Phelps (Fred i George), Bonnie Wright (Ginny) o Mark Williams (Arthur, el pare Weasly).

Per altra banda, també s'hi poden veure fragments d'entrevistes a Ralph Fiennes, qui confessa que la seva neboda el va convèncer d'interpretar Lord Voldemor; Helena Bonham Carter, que es posa la dentadura que portava quan agafava el rol de Bel·latrix Lestrange i Matthew Lewis, que explicarà, en el retrobament, què era el que li feia més por d'interpretar Neville Longbottom.

Surt el primer tràiler del retrobament dels actors de Harry Potter, 20 anys després
El cartell d'HBO del retrobament de Harry Potter


Absentisme de J. K. Rowling

Qui finalment no apareixerà a "Harry Potter 20th anniversary. Return to Hogwarts" serà l'autora dels llibres que han inspirat aquesta gran saga, J. K. Rowling. L'escriptora ha protagonitzat diverses polèmiques, principalment per les seves opinions sobre les persones trans.

La més recent va ser quan va criticar un article que usava l'expressió "persones que menstruen" en lloc de "dones". Comentaris com aquest li han valgut nombroses acusacions de "transfòbia" i una pluja de crítiques, entre les quals hi ha les dels tres protagonistes de Harry Potter: Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint.
 


Una data esperada per a fans de tot el món

L'estrena d'aquest retrobament serà l'1 de gener de 2022 a la plataforma HBO Max. I els qui no s'ho perdran són els fans de tot el món.

Milers són els comentaris que es poden llegir a les xarxes socials des que es va publicar la notícia de la gravació del retrobament fins a la publicació de les primeres imatges dels seus protagonistes:
 


El que no es pot negar és la màgia d'aquestes aventures que han enganxat diverses generacions d'espectadors. Alguns s'han criat en paral·lel als seus protagonistes, mentre que d'altres les han vist amb posterioritat o potser les estan descobrint just en aquest moment. Sigui com sigui, la de Harry Potter és una d'aquelles sagues que, com diu Rupert Grint, "sempre formarà part de la vida de molta gent". Sempre.

ARXIVAT A:
Viral Cinema
Anar al contingut