Futbol

Tito Vilanova rebaixa l'eufòria tot i els nou punts de renda al capdavant de la Lliga

Tito Vilanova ha volgut rebaixar l'eufòria després del triomf del Barça sobre l'Atlètic de Madrid, que deixa el Barça amb nou punts de renda sobre el segon classificat i tretze sobre el Reial Madrid. "Fa tres anys també ens vam posar a dotze punts del Madrid i després vam haver d'anar a guanyar la Lliga al Bernabéu".

Actualitzat
Tito Vilanova ha admès que "el principi del partit ens ha costat molt. Ells tanquen molt bé les línies i ens ha costat molt trobar espais. Però, en això, hi veig més mèrit de l'Atlètic que demèrit nostre. És veritat que el gol d'Adriano ens ha animat i a partir d'aquell moment hem sigut clarament dominadors". 

L'entrenador del Barça ha volgut defugir les lloances de Diego Simeone, que havia dit que el Barça juga en una altra Lliga quie la resta d'equips: "No ho crec així. Tot el que hem guanyat ens ha costat moltíssim i en el moment que deixem de pensar-ho podem patir". 

Vilanova tampoc creu que, tal com diu Mourinho, la renda de 13 punts sobre el Madrid sigui definitiva: "al meu primer any amb Guardiola ja vam estar a 12 punts del Reial Madrid i, tot i així, vam haver d'anar al Bernabéu a guanyar la Lliga", ha conclòs el tècnic blaugrana. 


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut