Milà

Silvio Berlusconi afirma que aspira a viure fins als 150 anys

El primer ministre italià, Silvio Berlusconi, ha declarat que aspira a viure, almenys, 150 anys. Il Cavaliere, de 73 anys, ha fet aquesta sorprenent afirmació durant la celebració del 90è aniversari del religiós italià Luigi Maria Verzè. Verzè és el fundador de l'Hospital Sant Rafael de Milà i pretén trobar la fórmula per allargar la mitjana d'edat de l'ésser humà fins als 120 anys. Berlusconi, animat per aquest projecte, ha afirmat així que li agradaria viure tres dècades més que la presumpta mitjana d'edat a què podria arribar la humanitat.

Actualitzat
"Voldria deixar clar que els 120 anys no són el final, sinó la vida mitjana. En el segle XIX la mitjana de vida era de 23 anys; a principis del segle XX, de 43. Avui és de 80 anys. Don Luigi està convençut que l'edat mitjana per a tots pot arribar als 120 anys", ha declarat Berlusconi.

I ha afegit: "M'estic convencent que aquest projecte es pot realitzar de veritat, amb un estil de vida estudiat per a cadascú. Crec, de debò, que es poden afegir més anys a la nostra existència. Aquest és un projecte que afecta tota la humanitat".

En el marc d'aquest acte, el primer ministre també s'ha referit a l'"atmosfera enverinada" que ha hagut de suportar durant els últims dies en referència, entre altres qüestions, a la multitudinària manifestació contra el seu govern d'aquest dissabte a Roma o la decisió dels tribunals de denegar-li la petició de reincorporar a la llista del seu partit un candidat per a les eleccions regionals.
Anar al contingut