Bàsquet femení

Shay Murphy anuncia que deixa l'Spar Citylift Girona per motius familiars

L'alera nord-americana té previst tornar als Estats Units d'aquí dues setmanes, just després de disputar la Copa

Actualitzat

L'Spar Citylift es queda sense Shay Murphy. La màxima anotadora de l'Uni Girona ha anunciat en una emotiva roda de premsa que se'n torna als Estats Units per problemes familiars. L'alera nord-americana deixarà l'equip d'Èric Surís d'aquí dues setmanes, després de disputar la Copa a Vitòria (entre el 28 de febrer i el 3 de març). El partit d'aquest dimecres contra l'Szekszárd hongarès serà el darrer que Murphy jugarà davant de la seva afició a Fontajau (a les 20.10, en directe per Esport3).

"Quan vaig explicar la meva situació al club, tots em van respondre amb els braços oberts i predisposats a ajudar la meva família. Ara també tinc el suport del meu equip i és una decisió molt difícil per mi perquè he estat molt bé a Girona, però hi ha coses a la vida que són més importants que el bàsquet. Ahir vaig anar a fer-li un petó al Cul de la Lleona perquè vull tornar-hi."

El president de l'Spar Citylift Girona, Cayetano Pérez, s'ha mostrat comprensiu amb la decisió de Murphy i ha explicat que el club ja està treballant per trobar una substituta a la nord-americana en aquests últims dies de mercat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut