S'ensorra un pont d'una autopista prop de Savona, a la Ligúria, Itàlia

El viaducte de 50 metres de longitud, es troba als afores de la ciutat de Savona, a la carretera A6 que uneix la costa amb Torí

RedaccióActualitzat

Un pont de l'autopista s'ha ensorrat aquest diumenge a la Ligúria, al nord-oest d'Itàlia, després d'una enorme esllavissada provocada pel mal temps.

El viaducte de 50 metres de longitud, es troba als afores de la ciutat de Savona, a la carretera A6 que uneix la costa amb Torí.

El president de Ligúria, Giovanni Toti, ha declarat que hi podria haver un cotxe implicat, però que no era segur i que, per tant, les recerques continuen. No sembla que hi hagi víctimes.

 

 

Giovanni Toti també ha explicat que a causa de l'esllavissada s'havia tallat l'autopista en els dos sentits de la marxa, tot i que només una de les vies s'havia ensorrat mentre que l'altra no presentava danys. Ha afegit que l'esllavissada també ha arrossegat una carretera local a prop de l'autopista.

Un portaveu de "SIAS", l'empresa que opera l'autopista, ha dit que estan fent investigacions per avaluar la situació.

L'any passat ja es va ensorrar un altre pont d'autopista a la Ligúria, prop de Gènova. En aquella ocasió, van morir 43 persones. El pont, conegut com el pont Morandi, estava operat per l'empresa "Autostrade per l'Italia", que pertany al grup Atlantia.

A més, les fortes pluges han provocat inundacions generalitzades al nord d'Itàlia aquest mes.

Anar al contingut