París

Sarkozy i Bruni es fan carantoines a l'Elisi davant les càmeres

El president francès Nicolas Sarkozy segueix entestat a mostrar-se com un home pròxim i fent públic el seu amor per la seva dona, Carla Bruni. L'última explosió mediàtica del seu amor corre per internet. La va gravar un equip de la revista "Femme Actuelle" que feia una entrevista entre Bruni i cinc lectores de la revista. En un moment de la xerrada, Sarkozy irromp a l'habitació. Durant uns minuts, Sarkozy i Bruni s'intercanvien carantoines davant la mirada de les convidades i de l'objectiu de la càmera, i poc després el president s'acomiada i la seva dona l'anomena "chouchou", o el que és el mateix, "amor meu".

Actualitzat
Sarkozy i Bruni. La parella presidencial ha tornat a acaparar els focus dels mitjans de comunicació per una qüestió ben allunyada de les seva funció pública. La parella s'ha deixat gravar per les càmeres de televisió fent-se manyagues, ara a l'Elisi. La mateixa presidència francesa ha penjat el vídeo al Facebook i ja s'ha convertit en un èxit de la xarxa.

A França, on la popularitat de Sarkozy és baixíssima, no ha sorprès gaire la nova escena romàntica protagonitzada per la parella, perquè sembla que comencen a estar acostumats a aquest estil Sarkozy, en què el com és més important que el què. Els francesos parlen ja de Pe-politització, amb referència a la barreja entre "People", la revista sobre qüestions del cor, i la política: és a dir convertir la política en premsa rosa.

I és que mentre que abans els presidents francesos eren intocables, ara és ell mateix qui ensenya la seva vida privada com no s'havia fet mai.
Anar al contingut