Actualitat blanc-i-blava

Román Martínez, el migcampista organitzador, és presentat com a nou jugador de l'Espanyol

Román Martínez ha estat presentat aquest divendres com a nou jugador de l'Espanyol per les pròximes quatre temporades. Somriures arribant a la clínica, somriures durant la revisió mèdica, somriures a la roda de premsa de presentació i, és clar, somriures ja vestit d'espanyolista. No calia que ho digués, però Román Martínez també ha volgut traduir la seva felicitat en paraules. Per la seva banda, David García ha estat operat del trencament muscular del recte anterior de la cuixa esquerra. El de Manresa estarà entre dos i tres mesos de baixa.

Actualitzat

Tot i que va debutar a la primera divisió argentina fa cinc temporades, no va ser fins la passada que es va consolidar com a titular i va afegir el gol a les seves qualitats. El jugador argentí, de 25 anys, pot jugar a totes les posicions del mig del camp i no es veu rival a la medul·lar amb Iván de la Peña.

I d'uns que estrenen samarreta blanc-i-blava, a altres que no se la posaran més.És el cas de Fredson Camara. El jugador brasiler s'ha desvinculat de l'equip blanc-i-blau i lluirà la seva capoeira al Goiàs del seu país.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut