Barcelona

Ressò global de l'alliberament de Gámez

L'alliberament de la cooperant catalana Alicia Gamez és un assumpte d'abast internacional, com sol succeir amb les notícies relatives a les accions terroristes d'Al-Qaeda.

Actualitzat
Una prova és que quan es fa una cerca a Twitter sobre aquest grup radical, la posada en llibertat de la dona segrestada apareix amb molta freqüència, al costat de les referències a la detenció a Irlanda d'un grup que podia preparar un atemptat mortal contra un dibuixant que es va mofar del profeta Mahoma.

A més, l'afer apareix als principals mitjans informatius. Com a exemple, valgui la menció que en fa "Il Giornale",  preocupat pel que pugui passar a l'italià Sergio Cicala, el marit de la dona de Burkina Fasso que també ha sigut alliberada. La BBC i la CNN també se n'ocupen, a més de la cadena francesa TF1 i molts altres mitjans.

Missatges a Facebook

El grup creat a Facebook per demanar la llibertat dels tres cooperants compta a hores d'ara amb molts missatges de suport i felicitació, i exigeixen des d'ara el retorn d'Albert Vilalta i Roque Pasqual.



Anar al contingut