Dispositiu de Salvament Marítim per buscar els sis tripulants desapareguts en el naufragi d'un pesquer a Astúries. (Foto: EFE)
Dispositiu de Salvament Marítim per buscar els sis tripulants desapareguts en el naufragi d'un pesquer a Astúries. (Foto: EFE)
Oviedo

Recuperen un segon cadàver del vaixell enfonsat enfront del cap de Peñas

Les feines de recerca estan sent extremadament complicades, ja que la pressió de l'aigua ha arrasat la nau i l'ha deixat com una muntanya de ferros.

RedaccióActualitzat

Els equips de rescat de Salvament Marítim han recuperat aquest dissabte el cos sense vida d'un segon mariner de la nau "Santa Ana", que va naufragar el 9 de març enfront del cap de Peñas, a Astúries. El cadàver encara no s'ha pogut identificar, però es creu que pertany a un dels dos homes de nacionalitat indonèsia encara desapareguts. Els altres tres homes que falten per localitzar són un gallec, un estudiant en pràctiques asturià i un portuguès.

El cos de la víctima ha estat localitzat a la part habitable del vaixell, situada a la proa. Les feines de recerca estan sent extremadament complicades, ja que la pressió de l'aigua ha arrasat la nau i l'ha deixat com una muntanya de ferros.

Un dels bussos que participen en el rescat va haver de ser hospitalitzat aquest divendres després de resultar ferit. Se li han hagut d'amputar part de dos dits de la mà esquerra.

Tot i les complicacions, l'operació de rescat continua endavant, ja que l'opció de reflotar i remolcar la nau encara és més difícil i podria trigar entre un i dos mesos.

Anar al contingut