Carlos Floriano (a la dreta)
Carlos Floriano, cap de campanya del PP a les municipals del maig. (Foto: Reuters)
Madrid

Rajoy assegura que les enquestes internes donen el triomf al PP en totes les eleccions

El vicesecretari d'Organització, Carlos Floriano, dirigirà la campanya electoral del partit a les municipals i autonòmiques del maig

RedaccióActualitzat

Mariano Rajoy ha explicat, davant el Comitè Executiu del PP, que els populars serien la primera força política a les eleccions municipals, autonòmiques i generals, segons les enquestes internes. Així ho ha dit el president de la Junta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, un cop acabada la reunió, en què Rajoy ha donat instruccions a la secretària general, María Dolores de Cospedal, perquè es vagin aprovant les candidatures de cara a les eleccions municipals i autonòmiques del mes de maig.

Al seu discurs davant la direcció del PP, el president del govern espanyol i del partit s'ha referit al descens dels populars als sondejos de diferents mitjans. Mariano Rajoy ha descartat aquesta tendència i ha enviat un missatge d'optimisme assegurant que no hi ha hagut un transvasament de votants a altres formacions i que hi ha un grup d'electors que està situat ara en l'abstenció. De fet, Núñez Feijóo ha dit que Rajoy els ha informat que les enquestes internes apunten que el PP s'imposa a tots els comicis.

El Comitè Executiu del Partit Popular també ha anunciat que el vicesecretari d'Organització, Carlos Floriano, serà el director de campanya del partit als pròxims comicis municipals i autonòmics del maig. Floriano coordinarà l'equip de treball que dissenyarà la campanya. El vicesecretari d'Organització ja va ser qui es va encarregar de l'estratègia electoral a les últimes eleccions, les europees de l'any passat. Al 2011, l'exministra Ana Mato va dissenyar la campanya tant de les generals com de les municipals.

 

Anar al contingut