Un vehicle de la Policia Nacional (Europa Press)
Un vehicle de la Policia Nacional (Europa Press)

Cinc detinguts d'entre 15 i 17 anys per la violació de dues menors a Burjassot

La policia busca una sisena persona per la seva implicació en les agressions sexuals que es van produir aquest dilluns al municipi valencià

Actualitzat

La Policia Nacional ha detingut cinc nois menors d'edat per la presumpta relació amb les dues agressions sexuals, una en grup, a dues nenes de 12 anys a Burjassot, al País Valencià. Els detinguts tenen entre 15 i 17 anys. Encara es busca una sisena persona.

La Unitat d'Atenció a la Família i la Dona (UFAM) de la Policia Nacional investiga les agressions sexuals que van patir aquest dilluns dues menors d'edat a Burjassot, a la comarca de l'Horta Nord.

Segons informa el diari Levante-EMV, va haver-hi una violació en grup a una nena de 12 anys i una violació individual a una altra nena de la mateixa edat.

Els menors detinguts per la violació de dues menors a Burjassot han declarat davant la Fiscalia de Menors
Els menors detinguts per la violació de dues menors a Burjassot han declarat davant la Fiscalia de Menors (EFE/Ana Escobar)

La Fiscalia demana l'internament de 4 dels detinguts

La Fiscalia ha demanat l'internament en règim tancat per a quatre dels cinc menors detinguts. Per al cinquè detingut sol·licita llibertat vigilada amb allunyament.

Els menors detinguts han estat traslladats aquest dijous a la Ciutat de la Justícia de València per declarar davant la Fiscalia de Menors.

 

Cita a través d'Instagram

Els fets s'haurien produït en una casa abandonada entre Burjassot i Godella. Es creu que les víctimes no coneixien els agressors i havien quedat amb ells a través d'Instagram.

El diari valencià apunta que un dels joves va violar una de les menors, que després va poder fugir i avisar una tercera amiga, que va alertar els pares. Mentrestant, quatre joves més van acudir al lloc dels fets i van violar en grup l'altra menor.

L'Ajuntament de Burjassot ha condemnat les dues agressions sexuals i s'ha posat a disposició de la justícia i les forces i cossos de seguretat de cara a aclarir aquest cas de violència sexual. 

"Ni una més, no és admissible la violència contra les dones", proclama en un comunicat, l'alcalde del municipi, Rafa García.

 

 

ARXIVAT A:
PolicialAgressió sexualPaís Valencià
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut