Investiguen la violació de dues nenes de 12 anys, una en grup, en una cita per Instagram
Una dona de 35 anys, assassinada per la parella a Sòria en un nou crim masclista

Investiguen la violació de dues nenes de 12 anys, una en grup, en una cita per Instagram

Hauria passat en una casa abandonada de la perifèria de València. Una va poder fugir i avisar una amiga amb el mòbil

RedaccióActualitzat

La Policia Nacional investiga la denúncia de dues violacions a dues nenes de 12 anys, una d'elles en grup, aquest dilluns a Burjassot, a la perifèria de València.

Els fets haurien passat en una casa abandonada al límit del terme de Burjassot amb Godella, on les dues nenes s'haurien citat amb dos nois que havien conegut per Instagram.

Segons el diari Levante-EMV, una de les nenes va avisar una amiga amb un missatge de mòbil i els pares d'aquesta van avisar la Policia, que va dedicar la tarda de dilluns a buscar-les.


Violació en grup

Segons el relat que exposa el diari, un cop a la casa, un dels joves va intentar tenir relacions sexuals amb una de les nenes, i quan aquesta s'hi va negar, la va forçar i la va violar.

Llavors van aparèixer quatre nois joves més, que van violar en grup l'altra nena. La primera va ser la que va aconseguir fugir i avisar la seva amiga amb el mòbil.

A la Policia li va costar trobar-les, perquè les noies viuen en poblacions lluny del lloc i l'avís no va precisar on era la casa. Les van localitzar al vespre, una a casa seva, i l'altra quan hi estava anant.

Presumpta "broma"

Totes dues haurien volgut atribuir a "una broma" l'avís a l'amiga, però els pares d'una de les nenes la van portar a l'hospital, on van confirmar senyals compatibles amb una agressió sexual.

El cas l'investiga la unitat d'atenció a la família i la dona, la UFAM, i, segons fonts policials, de moment no s'ha detingut cap dels presumptes agressors sexuals.

 

 

ARXIVAT A:
PolicialAgressió sexual
Anar al contingut