Jordi Baiget, Santi Vila i Carles Puigdemont entrant al Saló Sant Jordi, aquest dimarts, en l'acte del relleu a la conselleria (ACN)
Jordi Baiget, Santi Vila i Carles Puigdemont entrant al Saló Sant Jordi, aquest dimarts, en l'acte del relleu a la conselleria (ACN)
Barcelona

Puigdemont explicarà el cessament de Baiget la setmana que ve al Parlament

El president de la Generalitat compareixerà a petició pròpia durant el ple, sense que s'hagi concretat encara en quin moment, segons han informat fonts parlamentàries

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, compareixerà en el ple del Parlament de la setmana que ve per explicar els canvis en el govern, després del cessament del conseller d'Empresa, Jordi Baiget. Fonts parlamentàries han explicat que Puigdemont ha demanat a la mesa comparèixer, tot i que encara s'ha de concretar en quin moment del ple ho farà.

El ple també abordarà el projecte de llei de creació de l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya, que pretén crear un òrgan per encarregar-se de prevenir, detectar, respondre i investigar incidents i amenaces a les xarxes de comunicacions electròniques i en els sistemes d'informació públics. A més, el Parlament debatrà la ILP de la Renda Garantida de Ciutadania (RGC) i el decret llei de cambres de comerç.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut