Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Vall Fosca

Polèmica a la vall Fosca per la construcció d'un complex hoteler i una estació d'esquí

La futura construcció d'una estació d'esquí, un complex hoteler i nombrosos habitatges a la vall Fosca provoca discrepàncies entre l'Ajuntament i alguns veïns que, juntament amb algunes entitats ecologistes, denuncien l'impacte mediambiental d'aquesta construcció. La plataforma Vallfosca Activa, formada pels que creuen que el projecte no aportarà cap riquesa al territori, han convidat, aquest diumenge, tots els veïns a una assemblea informativa tot i que per molts, aquesta pot ser l'única sortida a l'empobriment de la vall.

Actualitzat
El projecte que acull la vall Fosca per construir una estació d'esquí, un complex hoteler i diversos edificis, ha engegat una polèmica entre l'Ajuntament i alguns veïns de la vall, formada per dinou nuclis de població. L'Ajuntament defensa l'impuls econòmic del projecte, mentre que la plataforma Vallfosca Activa, formada pels que creuen que el projecte no aportarà cap riquesa al territori, denuncia el fort impacte mediambiental que la construcció tindrà a la zona. La intenció d'aquesta plataforma és aturar el projecte, tot i que la promotora encarregada de dur-lo a terme, Vallfosca Interllacs, ja ha començat els treballs de construcció. Aquest diumenge està convocada una assemblea informativa, promoguda per Vallfosca Activa, per tractar aquesta polèmica, tot i que per molts veïns, aquesta pot ser l'única sortida per evitar l'empobriment de la zona.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut