Xavier Domènech parlant amb Pablo Iglesias en una conferència de premsa (Reuters)
Xavier Domènech parlant amb Pablo Iglesias en una conferència de premsa (Reuters)
Madrid

Podem rebutja la proposta del PSOE i la desqualifica amb un "això no és seriós"

El líder de Podem diu que els últims documents que li ha enviat el PSOE són un "retalla i enganxa" de l'acord que Pedro Sánchez va firmar amb el president de C's, Albert Rivera, i que amaga "les mesures més vergonyoses"

Actualitzat

Pablo Iglesias es desmarca, sembla que definitivament, de l'acord PSOE-Ciutadans de cara al debat d'investidura de Pedro Sánchez, que comença demà, dimarts. El líder de Podem ha rebut més documents dels socialistes perquè les forces d'esquerres se sumin al pacte firmat amb Ciutadans, però tot apunta que aquests textos han provocat l'efecte contrari. A través de Twitter, Iglesias afirma que els escrits que han rebut són el mateix que fins ara i que "amaguen les mesures més vergonyoses" del pacte amb C's.

El PSOE nos envía varios documentos que son un corta y pega de su pacto con Cs, escondiendo las medidas más vergonzosas. Esto no es serio

— Pablo Iglesias (@Pablo_Iglesias_) 29 de febrer de 2016

Aquest dilluns, Pedro Sánchez feia una última crida a Podem i Esquerra Unida, des del comitè federal del PSOE. Sánchez ha assegurat textualment que l'entesa amb C's és "un acord que serà valent, en el sentit que anirà molt més enllà en aquelles accions i polítiques d'esquerres que mereixen els espanyols."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut