Andrea Levy ha carregat contra el PSOE i C's després del comitè de direcció del PP (EFE)
Andrea Levy ha carregat contra el PSOE i C's després del comitè de direcció del PP (EFE)
Madrid

El PP augura el fracàs del pacte PSOE-C's i ironitza sobre el paper de "Pedro Sánchez, el breu"

Els populars critiquen el "mercadeig" dels socialistes, per l'oferta d'última hora que ha traslladat a les esquerres, i el "paperot" de Ciutadans per justificar l'acord

RedaccióActualitzat

El PP ha pronosticat que el pacte entre el PSOE i C's, insuficient per investir Pedro Sánchez, està abocat al fracàs. Els populars han criticat el "mercadeig" dels socialistes, per l'oferta d'última hora que ha traslladat a les esquerres, i també ha denunciat el "paperot" de Ciutadans per justificar l'acord.

La vicesecretària d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, ha ironitzat sobre el paper "històric" que, al seu parer, farà "Pedro Sánchez, el breu".

"Sánchez el breu enganya tothom, en això és un especialista. Enganya els espanyols perquè els fa creure que, sumant fotos de reunions, arribarà a ser investit president, i res més lluny de la realitat. (...) I enganya el senyor Rivera, perquè si semblava que l'acord era amb ell, avui ja en passa i directament se'n va a fer un acord, passat el 5 de març, amb altres formacions polítiques."

Levy ha afegit que el president de C's, Albert Rivera, hauria de deixar clar si dóna suport a la celebració d'un referèndum a Catalunya tal com, ha dit, amaga un acord que el mateix PSOE "està negant i descartant".

"Tant Carme Chacón com Jordi Sevilla diuen que l'acord amb Ciutadans comporta un referèndum a Catalunya sobre la independència. Senyor Rivera, vostè està a favor d'això? Perquè, si no, no sé què fa donant suport a la investidura del PSOE."

El PP ha explicat que, després del ple d'investidura, tornarà a oferir la gran coalició al PSOE i a Ciutadans.

Anar al contingut