Madrid

Podem ofereix al PSOE anar junts al Senat i Sánchez respon amb un "no, gràcies"

Per Sánchez, és un gest de cara a la galeria i per sortir als mitjans

RedaccióActualitzat
Podem ha ofert al PSOE confeccionar llistes conjuntes per al Senat per aconseguir així arribar a, en les pròximes eleccions del 26 de juny, una "majoria progressista" a la cambra alta, on el PP va revalidar la seva majoria absoluta en els comicis del 20 de desembre. La proposta, però, ha durat ben poca estona. Sánchez li ha contestat amb un "no, gràcies".

Podem ha fet arribar els socialistes una carta amb què defensen que "seria l'única manera de superar una situació de bloqueig al Senat, en què el Partit Popular va obtenir el 20-D el 60% dels senadors i senadores amb a penes el 28,7% dels vots".

En el seu escrit, Podem insta el PSOE a respondre a la seva proposta "com més aviat millor, per com d'ajustats són els terminis administratius", i confia que els resultats d'aquesta aliança podrien ser "un element il·lusionant" i "una pedra de toc per a la conformació d'un Govern central progressista i de canvi".

En canvi, per Sánchez, és un gest de cara a la galeria i per sortir als mitjans.

La notícia arriba l'endemà de l'acord tancat entre Esquerra Unida i la formació liderada per Pablo Iglesias per concórrer junts al Congrés.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut