Espanyol

Pochettino: "Massa càstig pel que hem fet durant tot el partit"

Mauricio Pochettino s'ha mostrat molt decebut per la segona derrota seguida a la Lliga, la primera a a casa. El tècnic argentí té clara la lectura del partit: "És massa càstig pel que ha estat el partit". Pochettino creu que "el penal ho ha trastocat tot perquè fins a aquell moment havíem tingut el partit controlat. Admeto, d'una altra banda, que hem d'estar concentrats fins al xiulet final. Estic cabrejat per tot plegat". L'àrbitre també ha estat un dels objectius de l'entrenador espanyolista: "No ha estat bé. L'he trobat bastant rigorós."

Actualitzat
Mauricio Pochettino s'han mostrat molt decebut per la segona derrota seguida a la Lliga, la primera a a casa. El tècnic argentí té clara la lectura del partit: "És massa càstig per al que ha estat el partit."

Pochettino creu que "el penal ho ha trastocat tot perquè fins a aquell moment havíem tingut el partit controlat. I també admeto que hem d'estar concentrats fins al xiulet final. Estic cabrejat per tot plegat". L'àrbitre també ha estat un dels objectius de l'entrenador espanyolista: "No ha estat bé. L'he trobat bastant rigorós."

Sobre els reforços que no acaben d'arribar, Pochettino ha afirmat que "tal com estem ara, amb dues derrotes, el fet que no es concretin els fitxatges ens posa en una situació de més ansietat. Però la competició acaba de començar. La gent ens fa costat i continuarem treballant."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut