Actualitat Blaugrana

Overmars i Andersson, a punt per entrar en els plans de Van Gaal

Després d'un munt de temps sense poder jugar, finalment ho han fet. Són els blaugranes Overmars i Andersson. Han jugat a porta tancada un amistós al Ministadi contra el Mataró. Andersson ha jugat tot el partit i Overmars, només la primera part. El suec, molt probablement, anirà convocat per al partit de diumenge contra el Valladolid. En canvi, no és tan clar que Overmars, tot i que en té moltes ganes, estigui a la llista.

Des que el 17 de febrer va ser operat, Patrick Andersson no havia tornat a jugar un partit de futbol, per això ha afirmat que per a ell avui és el millor dia de tot l'any. Amb la tornada del central suec, Louis van Gaal ha pogut assajar durant 90 minuts la defensa de quatre homes que podria posar en pràctica diumenge al camp del Valladolid i que significaria el retorn de Carles Puyol al lateral dret. Mentre que Andersson viatjarà amb gairebé tota seguretat a Valladolid, el retorn d'Overmars es podria fer esperar. L'extrem holandès només ha jugat 45 minuts en la posició que últimament ocupa Luis Enrique, i Van Gaal podria ajornar el seu retorn per quan hagi agafat més el ritme. Un gol de Dani i un altre de Gerard han donat la victòria per 2 a 0 al conjunt de Van Gaal contra el Mataró, de la Segona Divisió B.