Hollywood

Oprah Winfrey rebrà un Oscar honorífic de Hollywood

Els Oscars 2012 escalfen motors i ens duen una sorprenent novetat. L'Acadèmia de Cinema de Hollywood ha decidit que atorgarà un Oscar honorífic a la influent presentadora de televisió Oprah Winfrey, que recentment va abandonar el seu programa "El xou d'Oprah" després de 25 anys en antena. Oprah, considerada la reina de les tardes als EUA per la seva trajectòria a la pantalla petita, va debutar com a actriu a "El color púrpura", un personatge que li va valer una nominació als Oscars l'any 1986.

Actualitzat
A més d'ella, l'actor James Earl Jones i el maquillador Dick Smith rebran l'Oscar honorífic en una gala que tindrà lloc el 12 de novembre a Los Angeles.

Recordem que Earl Jones, que va debutar en el cinema a "Telèfon vermell? Volem cap a Moscou", ha participat en títols com "El príncep de Zamunda" i "La gran esperança blanca", paper pel qual va estar nominat. L'actor que ha aparegut en més de 50 pel·lícules com "Conan el bàrbar" o "Camp de somnis", també és conegut per ser la veu de personatges com Darth Vader a la saga de "La guerra de les galàxies" i Musafa a "El rei lleó". Per la seva banda, el maquillador Dick Smith és conegut pels seus treballs en pel·lícules com "El Padrí", "Taxi Driver" i "Amadeus".

L'entrega d'aquests Oscars honorífics es farà el 12 de novembre a Los Angeles.

L'Acadèmia ha explicat que ha decidit que Earl Jones i Smith seran homenatjats amb una estatueta daurada per la seva trajectòria professional, mentre que el guardó de Winfrey, que aquest mes de maig va deixar el seu espai després de 4.500 programes, correspon al premi humanitari Jean Hersholt, atorgat per les seves activitats filantròpiques.
Anar al contingut