Noelia Bail
Noelia Bail

Noelia Bail substitueix Xavier Domènech al capdavant de Podem Catalunya

Excol·laboradora de Fachin, ha estat escollida secretària general de la formació

Actualitzat
TEMA:
Unides Podem

Noelia Bail ha estat escollida nova secretària general de Podem Catalunya. Ha aconseguit 2.305 vots (el 32,04% dels 7.422 totals) en les eleccions primàries que van arrencar dijous passat amb sis candidatures.

Bail succeirà en el càrrec Xavier Domènech. És llicenciada en Ciències Polítiques i en Dret per la UPF, i màster en Polítiques d'Igualtat de Gènere.
       
La nova secretària general de Podem Catalunya és membre del Consell Ciutadà de Podem, i en la darrera direcció comandada per Albano Dante Fachin va ocupar la Secretaria de Feminismes i Coordinació Interna.

 

Per darrere d'ella han quedat Jaume Durall, segon amb 2.286 vots, i Isabel Belmonte, tercera amb 1.460. Rafael Garcia ha quedat quart amb 548 vots, un 7,62%, i Francisco José Herrador ha estat cinquè amb 350 vots, un 4,86% del total.

El mandat de Bail al capdavant de Podem té la mateixa vigència que el mandat del Consell Ciutadà de Podem Catalunya sorgit de les primàries de l'abril d'aquest any. Quan es compleixin tres anys de l'onze d'abril del 2018, el Consell Ciutadà de Podem es dissoldrà per permetre la convocatòria d'un nou procés de renovació de la direcció.
     

ARXIVAT A:
Unides Podem
Anar al contingut