Tyler Belvins, conegut com a Ninja, és un dels creadors de contingut més famosos del món
Tyler Belvins, conegut com a Ninja, és un dels creadors de contingut més famosos del món (Reuters/Caitlin Ochs)

Ninja, l'streamer amb més seguidors a Twitch, anuncia que té càncer de pell: "Estic en xoc"

Un dels creadors de contingut més famosos a escala mundial ha anunciat que van detectar-li un melanoma fa unes setmanes en una revisió dermatològica

Tyler Belvins, conegut amb el sobrenom de Ninja, ha anunciat al seu compte d'X que  un càncer de pell. "Encara estic en xoc, però vull mantenir-vos informats", ha explicat.

En el missatge, l'streamer de 32 anys explica que, fa unes setmanes, va anar al dermatòleg a fer-se un control anual de la pell i que li van detectar un melanoma.


Belvins ha explicat que li han extirpat una gran àrea al voltant del melanoma per determinar si han extret amb èxit tot el teixit cancerós i que li han fet una biòpsia d'un segon punt fosc.

Tot i el diagnòstic, Ninja s'ha mostrat optimista perquè l'hi han detectat "en una primera etapa" i ha fet una crida alertant de la importància de fer-se revisions periòdicament.

Davant aquest anunci, les xarxes s'han bolcat amb el creador de contingut, amb milers de mostres de suport.


Un dels streamers més famosos del món

Belvins, el juliol del 2019, va convertir-se en l'streamer amb més seguidors a Twitch, amb més de 14 milions, i va arribar a comptar amb una audiència mitjana de més de 40.000 espectadors diaris.

Una de les grans fites de Belvins, conegut pels seus directes de Fortnite, va ser l'organització d'una partida amb el raper Drake, que va congregar més de 615.000 persones en directe.

Però l'agost del 2019 Ninja va decidir deixar Twitch i va signar un contracte amb Microsoft per emetre a Mixer, una plataforma que va acabar desapareixent només un any després.

Actualment, el creador de contingut acumula més de 19 milions de seguidors a Twitch, 12 milions a Instagram i 6 a X.

ARXIVAT A:
Viral CàncerTwitch
Anar al contingut