Futbol

Mourinho: "M'agradaria enfrontar-me algun dia amb el Barça 11 contra 10, però és missió impossible"

José Mourinho ha tornat a carregar contra els àrbitres i s'ha excusat en l'actuació de Muñiz Fernández per justificar l'empat d'aquesta nit al Bernabéu. Escudat en un discurs victimista i en una nova mostra de la major rebequeria, Mourinho ha lamentat l'expulsió d'Albiol i ha criticat que Alves no hagués vist la vermella pel penal comès sobre Marcelo. Pel portuguès, les sensacions del primer clàssic "són positives" encara que hagin servit perquè la parròquia madridista festegi un empat amb el Barça i quan el títol és cada cop més lluny.

Actualitzat
Per molt incontestable que hagi estat l'expulsió de Raúl Albiol, José Mourinho ja ha tingut l'excusa perfecta quan li han expulsat un jugador davant el Barça "una vegada més". "Algun dia m'agradaria acabar jugant onze contra deu davant el Barça però és missió impossible", ha declarat. El tècnic portuguès no ha volgut contestar als periodistes que representaven els mitjans que el dia abans havien marxat quan ell va cedir el protagonisme a la roda de premsa de la prèvia del partit al seu segon, Aitor Karanka. "Si no sou bons per escoltar Karanka, jo només contestaré als vostres directors", ha dit.

Mourinho ha valorat molt positivament el rendiment dels seus jugadors "tenint en compte que han hagut de jugar en inferioritat durant molta estona una vegada més" i ha insinuat -tot i que no ho ha dit explícitament- que l'expulsió d'Albiol era immerescuda, però sobretot ha insistit en el fet que no s'expulsés Dani Alves en la jugada del penal sobre Marcelo. "Ja estàvem preparats per jugar amb deu jugadors", s'ha queixat el portuguès, que tot seguit ha criticat l'actuació de Muñiz Fernández. "Només vull un tracte igualitari de cara a dimecres", ha manifestat.
 
El director general del Reial Madrid, Jorge Valdano, no ha volgut entrar en qüestions arbitrals i ha admès que l'empat "allunya el Reial Madrid del campionat, però mentre hi ha vida hi ha esperança, i nosaltres no ens donem mai per vençuts". Valdano ha lloat "l'esforç heroic de l'equip" i ha admès que l'empat "és un bon resultat tenint en compte les circumstàncies".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut