La baralla ha passat en la zona d'oci del Port Olímpic
La baralla ha passat en la zona d'oci del Port Olímpic

Mor un home en una baralla de matinada al Port Olímpic de Barcelona

Aquesta és la cinquena mort violenta a Barcelona en aquest mes de juliol

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home per una pallissa aquesta matinada a la sortida d'una discoteca del Port Olímpic de Barcelona. La víctima i els autors de la mort haurien iniciat una discussió a l'interior del local i, posteriorment, ja fora, han començat una baralla.

L'home ha perdut la vida a l'Hospital Clínic, on ha estat traslladat pel SEM. Una altra persona que ha participat en la baralla ha estat atès de ferides lleus.

La baralla s'ha registrat cap a les 4.45 hores de la matinada al Port Olímpic de Barcelona, prop del carrer Marina. De moment no s'han practicat detencions, ja que els autors de l'agressió han fugit del lloc dels fets.  

Aquesta és la cinquena mort violenta a Barcelona en aquest mes de juliol, després que dos homes van perdre la vida en els tirotejos al Poblenou i Sarrià i dels dos apunyalaments mortals al Raval i l'Eixample.

 

El tinent d'alcalde de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha demanat una reunió d'urgència amb els Mossos per abordar la inseguretat a la zona del Port Olímpic. L'Ajuntament denuncia que fa mesos que hi ha diversos conflictes.

A principis d'aquest mes de juliol també es va produir en aquesta zona una agressió sexual a una menor. A l'abril, una parella va denunciar una agressió homòfoba en una discoteca del Port Olímpic. 

 

Trasllat de competències

Fa mesos que la tinenta d'alcaldia d'Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz, reclama a la Generalitat que desbloquegi la delegació de les competències del Port Olímpic. Sanz considera que es tracta d'un espai "obsolet" que necessita d'una transformació urbana i que, malgrat tenir el projecte per fer-ho, el consistori no el pot tirar endavant perquè la Generalitat no n'ha cedit les competències. 

El febrer del 2018, l'Ajuntament plantejava tancar tots els locals d'oci nocturn del Port Olímpic el 2020, quan acaben totes les concessions dels locals.

Segons va assegurar llavors l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, l'aposta del govern municipal és potenciar usos "més positius" per millorar els problemes de convivència derivats de l'existència d'aquest tipus d'establiments. 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut