Jo Mersa Marley
El músic tenia 31 anys (@jomersamarley)

Mor als 31 anys el músic Jo Mersa Marley, net del rei del reggae Bob Marley

Les causes de la mort no s'han fet públiques, però l'haurien trobat sense vida dins el seu cotxe

RedaccióActualitzat

Jo Mersa Marley, net de la llegenda del reggae Bob Marley, ha mort als 31 anys. L'haurien trobat al seu cotxe sense vida, per causes que no s'han fet públiques.

Joseph Marley, fill del músic i productor Stephen Marley --un dels 13 fills de Bob Marley--, va néixer a Jamaica el 1992, però vivia a Miami des dels 11 anys. 

Va publicar la seva primera cançó, "My Girl", el 2010. Quatre anys més tard, va llançar el seu primer EP en solitari, "Comfortable", i el 2016 va participar en l'àlbum del seu pare "Revelation Part 2: The Fruit of Life". En concret, a la cançó "Revelation Party".

Actualment, estava en plena gira de presentació del seu últim projecte, "Eternal", publicat l'any passat. Hi han col·laborat artistes del reggae com Busy Signal, Black-Am-I i Kabaka Pyramid.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Mersa (@jomersamarley)

 

Entre els missatges de condol que han omplert les xarxes, el de la ministra de Cultura de Jamaica, Olivia Grange, que ha fet aquest tuit: "Estic profundament trista per la notícia que l'artista Joseph Marley, fill de l'estrella del reggae Stephen Marley i net de la superestrella del reggae, Bob Marley, ha mort".

ARXIVAT A:
ObituariMúsica
Anar al contingut