Barcelona

Montilla refreda les expectatives d'un acord de finançament imminent

El president de la Generalitat, José Montilla, afirma que les posicions en la negociació del finançament estan més acostades que fa una setmana, però lluny encara d'arribar a un bon acord. Després d'una reunió que ha celebrat amb els grups parlamentaris del PSC a Madrid i Barcelona, Montilla ha declarat: "Estic convençut que hi ha voluntat i possibilitats d'arribar aviat a un acord". Aquestes paraules arriben després que la vicepresidenta de la Vega hagi confirmat que en les pròximes hores hi haurà reunions per buscar el consens i que, per contra, el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, hagi assegurat que no li consta que aquest dissabte hi hagi una reunió d'alt nivell.

Actualitzat
Tot i mostrar-se una mica més optimista que el conseller Castells, José Montilla ha advertit que "no hi ha cap novetat" important en la negociació, més enllà d'un acostament de posicions respecte a "fa unes quantes setmanes", la qual cosa ha donat a entendre que no és suficient.

Per aquest motiu, i davant dirigents del PSC com la ministra Carme Chacón, Montilla ha mantingut la vigència dels acords de l'executiva que el partit va celebrar dilluns passat, quan va alertar al PSOE que podrien canviar les seves relacions si no hi ha un acord en finançament abans de final d'any.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut