Barcelona

Montilla minimitza els xiulets a Noa i Mas lamenta que es tracti així els convidats

La cantant israeliana Noa ha acabat centrant bona part de l'atenció de l'acte de la Diada. La seva actuació ha rebut els xiulets d'una part dels assistents, que han estat contrarestats pels aplaudiments de bona part del públic. Després, amb un inesperat discurs en català Noa ha expressat el seu desig de pau al Pròxim Orient. A tot plegat s'hi han referit el president de la Generalitat, José Montilla, i el cap de l'oposició, Artur Mas. Qui no ha volgut opinar ha estat Joan Saura, president d'ICV, justament la formació que va obrir la polèmica en qualificar de poc encertada la participació de Noa en els actes de la Diada per la seva posició en el conflicte al Pròxim Orient.

Actualitzat
Joan Saura volia tancar avui la polèmica sobre l'actuació de Noa i s'ha negat a fer declaracions sobre aquesta qüestió als mitjans de comunicació: "No vull opinar, vull tancar aquesta polèmica i per tant no opino sobre aquesta polèmica".

Qui sí que s'hi ha referit ha estat el president Montilla, que ha volgut minimitzar l'intent de boicot de l'actuació de Noa assegurant que els xiulets que li han proferit una cinquantena d'activistes en pro dels palestins han estat uns "incidents minoritaris" que no han "enterbolit en absolut la normalitat de l'acte". Tot i això, el president català ha admès que amb la seva actitud, els activistes no han fet cap favor a la causa palestina.

Per la seva banda, el cap de l'oposició, Artur Mas, ha lamentat que la protesta contra Noa s'hagi instigat per un partit que està dins el govern, quan precisament ha estat l'executiu català qui ha convidat Noa.

Anar al contingut