Barcelona

Millet i Montull compareixeran dimarts 6 de juliol a la comissió d'investigació del "cas Palau"

Ja hi ha data perquè els exresponsables del Palau de la Música Fèlix Millet i Jordi Montull compareguin a la comissió parlamentària del "cas Palau", que investiga el presumpte finançament irregular de Convergència Democràtica. Ho faran dimarts de la setmana que ve, dia 6, a les dotze del migdia. Precisament, els dos principals imputats pel cas de l'hotel del Palau han passat la primera nit fora de la presó després que la jutge que instrueix el cas va considerar que ja no hi havia perill perquè pressionessin els testimonis, un cop acabada la primera ronda de declaracions.

Actualitzat
Fèlix Millet i la seva mà dreta, Jordi Montull, estan cridats a comparèixer dimarts dia 6 a les 12del migdia davant la comissió del Parlament que investiga si hi va haver desviament de fons cap a CDC. Així ho ha donat a conèixer el president de la comissió, el republicà Pere Vigo, l'endemà que els responsables confessos del saqueig del Palau de la Música sortissin de Brians 2, on han estat empresonats tretze dies per ordre de la jutge que instrueix el cas de l'Hotel del Palau.

Per Vigo, "no hi ha motiu perquè es puguin negar" a comparèixer al Parlament. La incògnita és si Millet i Montull respondran a les preguntes dels diputats, com han fet altres imputats en el cas del Palau de la Música. I és que tant Millet com Montull tenen el dret a no declarar davant la comissió. Ara bé, si finalment decideixen fer-ho, estan obligats a dir la veritat davant del Parlament.

El calendari de la comissió d'investigació s'ha fixat en una reunió dels representants de cada grup parlamentari.


ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut