En l'operatiu s'han fet una vintena d'entrades i escorcolls a Barcelona, Sant Adrià i Badalona (ACN/Martí Rodríguez)

15 detinguts en la macrooperació antidroga dels Mossos al Barcelonès

S'hauria desarticulat un grup criminal dedicat al tràfic de marihuana i altres substàncies

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut 15 persones, aquest dimarts, durant l'ampli dispositiu contra una organització dedicada al tràfic de drogues que operava principalment des del Barcelonès.

A més, s'hi han desmantellat tres plantacions de marihuana i s'han intervingut diverses substàncies estupefaents.

Passat el migdia, el dispositiu ja havia acabat i la majoria dels detinguts ja eren a la comissaria dels Mossos al barri de les Corts de Barcelona, per passar a disposició judicial.

Els Mossos han fet una desena de detencions (CCMA)

Uns 350 efectius, entre els quals investigadors i integrants de les ARRO, la BRIMO i les àrees de seguretat ciutadana, s'han desplegat a partir de les 6 del matí i han fet 19 entrades i escorcolls en diferents punts, en què també ha participat unitats aèries i la Unitat Canina dels Mossos.

En concret, la policia catalana ha actuat al districte de Sant Martí de Barcelona i al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs.

És una operació contra el tràfic de marihuana i altres substàncies (CCMA)

La intervenció policial, ordenada pel jutjat d'instrucció número 10 de Barcelona, ha permès la detenció dels caps d'una organització criminal dedicada al tràfic de drogues, sobretot de marihuana.

També per resoldre tres tirotejos que hi va haver al voltant de la Mina el desembre de l'any passat, que tindrien a veure amb l'enfrontament entre dos clans per controlar el territori.

ARXIVAT A:
PolicialDroguesMossos d'Esquadra
Anar al contingut