Futbol

Luis Enrique: "Hi ha hagut errades, però la mentalitat és bona. Estic encantat amb aquest equip"

El tècnic del F. C. Barcelona ha comparegut en roda de premsa aquest divendres després de l'entrenament i ha valorat els temes que afecten l'actualitat de l'equip, pensant principalment en l'enfrontament contra el Rayo Vallecano d'aquest dissabte a les 18.00. Luis Enrique no ha pogut evitar, però, referir-se a la derrota contra el PSG i a l'estat d'alguns jugadors que no van ser-hi o que no van brillar.

Actualitzat

El tècnic del F. C. Barcelona ha comparegut en roda de premsa aquest divendres després de l'entrenament i valorat els temes que afecten a l'actualitat de l'equip, pensant principalment en l'enfrontament contra el Rayo Vallecano d'aquest dissabte a les 18.00. Luis Enrique no ha pogut evitar, però, referir-se a la derrota contra el PSG i a l'estat d'alguns jugadors que no van ser-hi o que no van brillar.

Gerard Piqué

"Que Del Bosque convoqui Piqué em sembla perfecte. Jo tinc uns perfils de centrals molt bons i variats. Hi ha competència. Qui jugui surt de la valoració de l'estat físic."

Xavi

"Si un jugador no volgués ser titular no el tindríem, en aquest club. Xavi ens ajuda molt amb el que fa i m'agrada que es mostri rebel."

Iniesta

"El veig en la mateixa línia de sempre, amb imaginació i resolutiu."

Lesionats

"Rafinha ja està gairebé recuperat, suposo que dissabte tindrà l'alta. Que Vermaelen s'entreni al marge és normal, perquè es tracta d'un jugador que ha estat temps lesionat."

L'equip

"Ara mateix estic encantat de com va l'equip. Hi ha hagut errades, però la mentalitat és bona i anem per la bona línia. Això és una evolució continuada, un procés, i sempre hi haurà factors futbolístics variables, però ni ara estem al 15% ni al final de la temporada estarem al 100%."

Les crítiques

"Tinc una actitud totalment neutra pel que fa a les crítiques. Sé on sóc, conec bé aquesta casa. Les critiques s'accepten i prou. (...) Aquí es produeix un debat només que es mogui una pedra."

El resultat

"Contra el Rayo tots dos equips voldrem portar el pes del partit. El que m'interessa és el marcador. El que compta és el resultat, i les altres coses no són determinants. (...) Sempre hi ha variants, però vosaltres direu si ha anat bé o malament en funció que el resultat sigui bo o no. Jo, el que tinc clar, és que no canviaré."

El rival

"Veig un partit diferent al de París, amb un Rayo pressionant, com és normal. És un equip que no especula i et complica la vida, per això m'agrada especialment. Encara que un any canviï molts jugadors es manté fidel a una filosofia."

Paco Jémez

"Té una idea del futbol que a mi m'atrau, m'hi identifico. I es nota que la sap transmetre als jugadors. Amb la bona feina que ha fet des de fa anys no em sorprendria que acabés aviat en un equip gran."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut