José Antonio Griñán (EFE)
José Antonio Griñán (EFE)
Sevilla

L'exinterventor de la Junta d'Andalusia considera "impensable" que Griñán no estigués al cas dels ERO fraudulents

Manuel Gómez, exinterventor de la Junta d'Andalusia que ha declarat com a imputat en el cas dels ERO, considera "impensable" que l'encara president andalús no estigués al cas dels informes sobre les irregularitats en el sistema de concessió d'ajudes sociolaborals.

RedaccióActualitzat
La declaració de l'exinterventor general de la Junta d'Andalusia davant la jutge que porta el cas dels ERO ha assenyalat directament José Antonio Griñán i el govern del qual formava part com a conseller d'Hisenda. Interrogat per la jutge Mercedes Alaya en qualitat d'imputat, Manuel Gómez ha assegurat que el govern andalús havia de tenir coneixement, per força, de totes les irregularitats en el sistema de concessió d'ajudes sociolaborals.

Gómez ha apuntat de manera molt concreta cap a l'actual president d'Andalusia. Segons ell, és "absolutament impensable" que l'actual president de la Junta i conseller d'Hisenda entre el 2004 i el 2009 desconegués les conclusions dels informes de l'interventor.

Griñán ha confirmat aquesta setmana que deixarà la presidència de la junta a finals d'agost, però ha desvinculat la decisió del cas dels ERO.
Anar al contingut