Lewis Hamilton apareix en la llista dels "papers del paradís" (Reuters)
Fórmula 1

Lewis Hamilton puja un esglaó més en l'elit històrica de la F1 després d'aconseguir el seu quart Mundial

El pilot anglès aconsegueix el seu quart campionat de Formula 1 i s'acosta als cinc de Fangio i als set de Michael Schumacher, el pilot més llorejat de la competició

Manel PriegoActualitzat

El britànic Lewis Hamilton s'ha proclamat campió del món de Formula 1 per quarta vegada i s'ha convertit en un dels pilots més llorejats de la historia de la competició.

El conductor de Mercedes ha superat un mite de l'automobilisme com Niki Lauda, ha igualat el francès Alain Prost i Sebastian Vettel, el màxim competidor de Hamilton per a l'obtenció de l'últim campionat, i se situa nomes a un títol de l'argentí Juan Manuel Fangio.

Molt lluny encara, Michael Schumacher, que va aconseguir set campionats mundials, a part de nombrosos rècords de victòries, voltes ràpides i podis.

Hamilton considera que "ha sigut una de les millors temporades" que ha disputat, després d'aconseguir el triomf en nou grans premis i fer tres segones posicions. "M'ha costat més aquest Mundial que els anteriors", comenta l'anglès, tot i que s'ha coronat quan falten dues curses.

Aquest any també s'ha convertit en el pilot amb més "pole positions" (71) de la història de la competició, per sobre de Schumacher (68).

 

Anar al contingut