Futbol

L'Espanyol-Madrid i el Getafe-Barça, corresponents a la segona jornada de Lliga, es disputaran el dissabte 12

Després de l'aturada d'aquest cap de setmana a causa dels compromisos internacionals de les seleccions, l'Espanyol i el Barça afrontaran la segona jornada de Primera Divisió el dissabte dia 12. La Lliga de Futbol Professional ha fet públic avui els horaris segons els quals els periquitos rebran el Reial Madrid a Cornellà-el Prat a les 20.00 hores mentre els blaugrana visitaran el Getafe a l'Alfonso Pérez a les 18.00 de la tarda del mateix dissabte. La resta de partits avançats seran l'Atlètic de Madrid-Racing de Santander, també a les 18.00 hores, i el Sevilla-Saragossa, que es podrà seguir en directe per TV3 a partir de les 22.00 hores.

Actualitzat
Amb aquest horari es veuen complerts els desitjos del FC Barcelona d'avançar a dissabte el seu partit davant el Getafe ja que permetrà al club blaugrana preparar amb més marge l'estrena a la Lliga de Campions, que serà a Milà davant l'Inter el dimecres 16.

Mentre Alves i Messi es perdran aquest partit amb el Getafe per culpa dels seus compromisos amb el Brasil i l'Argentina, qui sí podrà enfrontar-se als de Míchel serà Iniesta.
Anar al contingut