La manifestació multitudinària de la diada de l'Onze de Setembre del 2018 (ACN)
La manifestació multitudinària de la diada de l'Onze de Setembre del 2018 (ACN)

L'ANC arriba als 300.000 inscrits per a la manifestació de la Diada

El nombre d'inscrits a la manifestació de l'ANC per a la Diada a la plaça d'Espanya ha anat creixent amb força les dues últimes setmanes

RedaccióActualitzat

La tradicional manifestació de la Diada, organitzada per l'ANC, ja té més de 300.000 inscrits. Ho ha anunciat l'organització, que també ha explicat que ja hi ha dos trams totalment plens, el 7 i el 8, que són a la carretera de Sants. A més, hi ha 15 trams gairebé plens per a aquest Onze de Setembre.

Des de l'Assemblea han destacat que els últims dies s'han disparat les inscripcions molt significativament, i han comptabilitzat un miler d'autocars plens reservats i 240.000 samarretes venudes.

El nombre d'inscrits ha anat creixent amb força les dues últimes setmanes, després que a mitjans d'agost s'anunciessin unes xifres inferiors a les dels últims anys. Els organitzadors, però, segueixen fent una crida a la participació per exigir la unitat estratègica de l'independentisme.

Aquest any, la manifestació dibuixa una estrella des de la plaça d'Espanya i els carrers que hi conflueixen i tindrà el seu recorregut per la Gran Via.

 

ARXIVAT A:
11SANCProcés català
Anar al contingut