Aplaudiments després del minut de silenci al ple de l'Ajuntament de Castelldefels. (Foto: ACN)
Aplaudiments després del minut de silenci al ple de l'Ajuntament de Castelldefels. (Foto: ACN)
Castelldefels

L'Ajuntament de Castelldefels manifesta el seu dol i agraeix la feina dels serveis públics

L'Ajuntament de Castelldefels ha aprovat per unanimitat una moció en relació amb l'accident a l'estació Platja de Castelldefels. En un ple extraordinari presidit per l'alcalde Joan Sau, el consistori ha expressat el seu dol per les dotze víctimes mortals i els catorze ferits en el succés. Els regidors també han volgut reconèixer la feina dels serveis públics durant la nit de dimecres a dijous.

Actualitzat
"Castelldefels està de dol. El que havia de ser una jornada festiva en què s'anessin apagant els ecos de la revetlla de Sant Joan s'ha convertit en un dia de tristesa i dolor pel desgraciat accident", diu el text aprovat per tots els regidors de Castelldefels. El ple ha aprovat per unanimitat una moció que mostra el seu "consol" a "la ciutadania, familiars i amics de les víctimes" i afegeix que "de la mateixa manera, confiem que les persones que han quedat ferides tinguin una recuperació satisfactòria".

Una regidora ja es va queixar sobre el baixador

La regidora d'Esquerra Àngels Coté va advertir en el ple del novembre del 2009 que el baixador renovat on hi va haver l'accident podria "ser una ratera la nit de Sant Joan i en els mesos de juliol i agost". Coté va mostrar la seva preocupació per la seguretat de l'estació i es va queixar del tancament del pont de l'estació i va demanar "mirar abans que vingui l'estiu" la possible perillositat de la nova infraestructura.

En resposta a la intervenció de Coté, la regidora d'Urbanisme i Obres, Maria Miranda, va contestar que ja havia traslladat algunes d'aquestes preocupacions als responsables d'Adif i de la Delegació del Govern i que la resposta rebuda va ser que "el model que tenim al baixador és un model que hi ha a molts llocs i que generalment aquest tipus de problemàtiques no es produeixen".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut