El fill de Lagarde va ignorar els seus consells i va perdre el 60% del que havia invertit en criptomonedes
El fill de Lagarde va ignorar els seus consells i va perdre el 60% del que havia invertit en criptomonedes (Europa Press/Boris Roessler)

Lagarde revela que el seu fill va perdre molts diners en criptomonedes: "No em va fer cas"

Lagarde, que té "poca confiança" en les criptomonedes, ha explicat que el seu fill estava convençut del que feia, però que va acabar donant-li la raó

No seguir els consells econòmics de la teva mare si és la presidenta del Banc Central Europeu no sembla el més encertat. O això és el que es desprèn de les últimes declaracions de Christine Lagarde.

Qui va ser directora del Fons Monetari Internacional fins al 2019 ha explicat que el seu fill va ignorar els seus consells, i això va portar-lo a perdre fins al 60% del que havia invertit en criptomonedes.

Lagarde, que ha afirmat que les criptomonedes no li generen confiança, ha apuntat que ell estava convençut del que feia, però que no li va quedar més remei que acabar donant-li la raó.

"Va ignorar-me per complet, i estava en el seu dret de fer-ho, però ha perdut molts dels diners que havia invertit."

La presidenta del BCE assegura que el que s'ha vist en els últims mesos amb Terra, Luna, FTX o actualment amb Binance, totes criptodivises que han caigut en picat, demostra que les criptomonedes són "un actiu altament especulatiu".

"La gent és lliure d'invertir i d'especular el que vulgui, però no hauria de ser lliure de participar en operacions i negocis penalment sancionats", ha afirmat.
 

Els gegants de les criptomonedes, en el punt de mira

En les últimes setmanes, dues de les grans plataformes de criptomonedes han rebut dures sancions per part de la justícia. El primer va ser Sam Bankman-Fried, fundador d'FTX, que va ser declarat culpable de fins a set delictes, dos de frau i cinc de conspiració, en un judici penal.

A més, encara té pendent un altre procés impulsat per la Comissió de Borsa i Valors dels Estats Units.

L'altra gran plataforma que s'ha vist afectada per les sancions i que ha rebut un fort cop a la reputació és Binance. El director executiu i fundador de la plataforma de criptomonedes més gran del món, Changpeng Zhao, ha acordat pagar una multa de 4.300 milions de dòlars i s'ha vist obligat a dimitir després de ser acusat de blanqueig de capital.

ARXIVAT A:
Banc Central EuropeuCriptomonedes
Anar al contingut