A banda de la nova denúncia, un vídeo de l'actor ha causat una forta indignació a França (Europa Press)

L'actriu francesa Hélène Darras denuncia Gérard Depardieu per agressió sexual

L'actor acumula dues denúncies i més d'una desena d'acusacions per violència sexual

RedaccióActualitzat

Nova denúncia contra l'actor Gérard Depardieu per violència sexual. L'actriu francesa Hélène Darras l'acusa d'agressió sexual per uns fets que van succeir durant el rodatge de la pel·lícula "Disco", el 2007.

Tal com ha avançat el portal digital France Info, Darras va presentar la querella a París el mes de setembre passat, arran d'una col·laboració amb una investigació periodística sobre Depardieu.

L'actriu assegura que durant el rodatge de la pel·lícula dirigida per Fabien Onteniente, "Gérard Depardieu era el rei del set" i el seu comportament va ser "ingovernable":

 "Em mirava com si fos un tros de carn i m'agafava per la cintura, em tocava el maluc i les natges. Una vegada em va dir sense embuts: 'Vols pujar al meu camerino?'"

"Li vaig dir que no, però això no va canviar el fet que entre presa i presa seguís grapejant-me", afegeix l'actriu.

Darras, que en aquell moment tenia 26 anys, feia d'extra i encara estava estudiant Interpretació, explica que no ho va denunciar abans perquè no volia que la posessin a la "llista negra".

Tot i això, assegura que va reflectir com se sentia en un diari: "El buit abismal. Ja no existeixo. El no-res. Invisible. Em dol tant el cor. La pitjor ferida és la psicològica. Ningú no pot tornar-me la meva confiança, ningú no pot tornar-me la meva vida excepte jo", va escriure.
 

Dues denúncies i més d'una desena d'acusacions

Fins ara, Hélène Darras no havia presentat cap querella, però sí que havia aportat el seu testimoni a la policia per recolzar el de Charlotte Arnould, que va denunciar l'actor de violació el desembre del 2020.

La denúncia de Darras arriba després que més d'una desena de dones acusessin Depardieu de violència sexual durant els rodatges d'onze pel·lícules estrenades entre el 2004 i el 2022, segons va donar a conèixer el diari francès "Mediapart" el mes d'abril passat.

Arran de la publicació dels testimonis, l'actor va negar qualsevol comportament penalment reprovable.

Depardieu mostrant el passaport rus que va obtenir el 2013, una altra de les polèmiques de l'actor (Reuters)

Indignació a França per un vídeo de Depardieu

A més, el mitjà públic France Info ha fet públic un vídeo de l'actor que ha causat una forta indignació a França. Les imatges, que fins ara no havien sortit a la llum, formen part d'un documental no estrenat que feia l'escriptor i director Yann Moix.

El director acompanyava l'actor durant una visita a Corea del Nord pel 70è aniversari del règim comunista i mostra un Depardieu que no pot evitar fer comentaris de naturalesa sexual cada cop que està en presència de dones.

"Tinc una biga als pantalons" és només una de les frases que diu l'actor, a qui també es veu fent d'espectador en un recinte d'equitació i abocant nombroses obscenitats.  

 

ARXIVAT A:
CinemaAgressió sexual
Anar al contingut