Estocolm

La trilogia "Millenium" de Stieg Larsson s'adaptarà al cinema

Els tres llibres pòstums del periodista i escriptor suec Stieg Larsson, que l'han fet famós a escala mundial, s'adaptaran al cinema, segons ha anunciat la productora Yellow Bird. Es tracta de la trilogia de culte "Millenium", una sèrie de novel·les de misteri que es van publicar després de la mort de Larsson i de les quals ja se n'han venut més de deu milions d'exemplars arreu del món. L'èxit de la versió cinematogràfica de la primera novel·la de la trilogia ha fet decidir la productora a adaptar els altres llibres.

Actualitzat
L'estrena de la pel·lícula "Els homes que no estimaven les dones" fa unes setmanes ha estat tot un fenomen de masses a Suècia, Dinamarca i Noruega, on ja han vist el film un milió i mig de persones. I d'aquí a pocs mesos arribarà a les pantalles de bona part d'Europa.

Davant l'èxit d'aquesta adaptació a la gran pantalla, la productora sueca Yellow Bird ha decidit portar al cinema els altres dos volums de Larsson: "La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina" i "La reina al palau dels corrents d'aire".
Anar al contingut