El ministre de l'Interior francès, Bernard Cazeneuve, ha informat de l'operació policial
El ministre de l'Interior francès, Bernard Cazeneuve, ha informat de l'operació policial
París

La policia francesa deté una persona i desmantella un projecte d'atemptat als afores de París

Cazeneuve precisa que "cap element factible" vincula amb els atemptats del novembre a París ni als de dimarts passat a Brussel·les

Actualitzat

La policia francesa ha detingut un home de nacionalitat francesa a Argenteuil, als afores de París, i ha desmantellat un projecte d'atemptat que estava en fase avançada, segons ha informat el ministre de l'Interior, Bernard Cazeneuve. La detenció ha estat possible després d'una investigació iniciada fa unes quantes setmanes, encapçalada per la Direcció General de la Seguretat Interior.

Cazeneuve ha indicat que el detingut és sospitós d'estar implicat en el projecte d'atemptat frustrat però ha precisat que "cap element factible" el vincula amb els atemptats del 13 de novembre a París ni als de dimarts passat a Brussel·les. Aquesta detenció eleva a 75 els arrestats des de principis d'any per suposada implicació en activitats terroristes, 28 de les quals han estat empresonades.

Experts en desactivació d'explosius estan inspeccionant un immoble d'Argenteuil per permetre que els agents pugui accedir amb seguretat a l'apartament, l'aparcament i les zones comunes al voltant d'on s'ha desplegat l'operació antiterrorista.

Anar al contingut