Bangkok

La mort "inusual" de David Carradine a Bangkok apunta cap a un accident sexual

Una pràctica sexual extrema, un dels reclams principals del famós turisme sexual de Tailàndia, podria haver estat la causa de la mort de l'actor i director David Carradine. El cos del nord-americà, que va ser trobat mort en un hotel de la capital, Bangkok, estava despullat dins d'un armari i amb una corda de niló lligada als genitals i el coll. Una font mèdica assegura que tot apunta cap a un "accident sexual".

Actualitzat
Les autoritats tailandeses continuen investigant les causes de la mort de David Carradine, que van trobar a la seva habitació en un hotel de luxe de Bangkok. Mentre la policia manté la hipòtesi d'un suïcidi, els darrers detalls que s'han filtrat apunten cap a una mort accidental per una pràctica sexual arriscada.

La portaveu de la unitat forense de l'Hospital Chulalongkorn, on s'està practicant l'autòpsia al cos de l'actor, de 72 anys, ha assegurat que es tracta d'una "mort inusual" i ha parlat d'un "cas inusual".

El director de l'Institut Central de Medicina Forense ha anat més enllà i ha destacat que el fet que fos un home i que el trobessin nu amb parts del cos lligades són indicis d'un "accident sexual".

Fonts policials han explicat que el cos de Carradine no presentava signes de violència, i que l'habitació de l'hotel estava tancada amb pany des de l'interior. Els resultats de les proves se sabran aquest dissabte.
Anar al contingut