La Mancomunitat Penedès-Garraf multarà PreZero amb 400.000 euros per incompliment dels serveis mínims

ACN Sant Sadurní d'Anoia - La Mancomunitat Penedès-Garraf, que va obrir un expedient sancionador el passat 17 d'octubre, multarà amb més de 400.000 euros l'empresa PreZero per l'incompliment dels serveis mínims des del "primer dia" de la vaga del servei de recollida d'escombraries porta a porta a cinc municipis alt penedesencs. L'expedient sancionador haurà de ser aprovat en la propera assemblea de la Mancomunitat. Jordi Bosch, vicepresident de l'Àrea de Residus de la Mancomunitat, ha tornat a exigir per "enèsima vegada" a empresa i treballadors que s'asseguin a negociar per posar punt i final a un conflicte que ja fa 26 dies que dura. Els treballadors persisteixen en exigir una actualització de sous en consonància amb l'IPC.

Des de la Mancomunitat qualifiquen d'"intolerable" i "irresponsable" la gestió que estan fent del conflicte laboral tant l'empresa com el comitè i lamenten "profundament" que sigui la ciutadania qui pateixi les conseqüències de la seva "inoperància".

Així mateix consideren inacceptables les accions de crema de residus i l'obstrucció de l'accés a la planta de selecció que van realitzar els piquets el passat dilluns i que va afectar a vehicles que fan la recollida en altres municipis que no formen part del contracte del porta a porta.

Anar al contingut