Un comboi de la T4 al seu pas per l'estació de Selva de Mar (ACN/Blanca Blay)

La línia T4 del tramvia de Barcelona torna a funcionar després de dos mesos i mig d'obres

Les línies T5 i T6, que durant l'estiu acabaven el recorregut a la Farinera, també oferiran de nou el servei complet, tot i que encara no s'aturaran a la nova parada de Glòries

Redacció/Agències

Aquest divendres s'ha reprès el servei de la T4 del tramvia de Barcelona, que torna a funcionar després d'un estiu d'obres per la construcció de les noves vies i la nova parada de Glòries.

Els treballs han interromput l'activitat de la línia del 26 de juny fins al 31 d'agost, període en què també s'han fet intervencions a l'L4 de la xarxa de metro, ara ja normalitzada.

Les línies T5 i T6 també oferiran de nou el seu servei complet, després d'acabar el seu recorregut a la parada de la Farinera durant el període d'obres. Ara arribaran fins a l'actual parada de Glòries, però no s'aturaran a la nova.

La futura parada és un punt clau per la prolongació del tramvia a la Diagonal i encara no entrarà en funcionament en trobar-se en una zona d'obres en curs.

Aquesta estació s'ha reubicat davant del museu Disseny HUB de Barcelona, i permetrà generar un nou intercanviador de transport públic, una intervenció que, segons han indicat en un comunicat, "va prenent forma a bon ritme".

Dos treballadors a les vies del tramvia (Ajuntament de Barcelona/Mariona Gil)

Des de l'Autoritat del Transport Metropolità recorden que les obres de la primera fase de la connexió de les xarxes de Tram des de Glòries fins a Verdaguer, a la Diagonal, han requerit la connexió de les noves vies amb les existents i l'execució d'aquesta nova parada a Glòries.

ARXIVAT A:
MobilitatTramvia
Anar al contingut