Fórmula 1

La FIA desestima el recurs de McLaren i confirma Kimi Räikkönen com a campió

Lewis Hamilton s'ha quedat, de forma definitiva, sense Mundial de Fórmula 1. La FIA, després d'hores i hores de reunió a Londres, ha rebutjat el recurs d'apel·lació presentat per McLaren, i ha confirmat Räikkönen com a campió. L'escuderia britànica ha acabat rebent el cop definitiu després d'una temporada de despropòsits. Després que el Ferrari de Räikkönen s'imposés sobre l'asfalt, el seu últim intent passava pels despatxos i a la desesperada, fent pujar Hamilton dalt de tot del podi per la desqualificació dels BMW i els Williams, amb la qual cosa Hamilton hauria pujat del setè al quart lloc i sumaria els punts necessaris per ser campió.

Actualitzat

Els membres del tribunal s'han basat en la impossiblitat de saber si les mesures del carburant que van fer servir Rosberg, Kubica i Heidfeld eren fiables. Com que les condicions meteorològiques podrien haver alterat la captura de les dades i davant del dubte, no han acceptat a tràmit la demanda de McLaren de desqualificar aquestes tres pilots i col·locar Hamilton quart.

Gairebé un mes després d'acabar el Mundial ha quedat resolta una incògnita, qui és el campió. Ara falta descobrir amb quin equip correrà Fernando Alonso la temporada vinent.

Anar al contingut