Reial Madrid

La candidatura de Florentino Pérez nega haver fet cap oferta a José Mourinho

Primer va ser el Madrid qui va emetre un comunicat per negar que havia arribat a un preacord amb Cristiano Ronaldo i ara ha estat Florentino Pérez, de moment l'únic candidat a la presidència del club blanc, qui també ha fet el mateix per negar que hagi presentat cap oferta a l'entrenador portuguès de l'Inter de Milà, José Mourinho. Segons la nota emesa per la candidatura de Florentino Pérez, "en cap moment s'ha fet cap oferta al tècnic José Mourinho", i s'assegura que els assessors esportius tenen diferents alternatives per ocupar la banqueta del Madrid la temporada que ve.

Actualitzat
Després de tots aquests rumors sobre el futur del tècnic portuguès, aquest diumenge el diari italià "Il Corriere dello Sport" assegura que l'Inter de Milà i el representant de Mourinho han arribat a un acord per allargar el seu contracte amb el club interista un any més, fins al 2012.

Segons aquest diari, enmig de tota la polèmica i de les especulacions per una possible marxa del portuguès al Reial Madrid, les dues parts han arribat a un acord per a la renovació. Ara només falta la firma de Mourinho per segellar la seva continuïtat a l'Inter i tancar la porta de manera definitiva al club blanc. 

Anar al contingut