Diputats de Junts pel Sí i la CUP, en una roda de premsa, el 28 d'agost (ACN)
Diputats de Junts pel Sí i la CUP, en una roda de premsa, el 28 d'agost (ACN)

Junts pel Sí i la CUP demanen per sorpresa un ple monogràfic per divendres

Proposen una anàlisi general sobre política actual i un debat sobre les actuacions de la Generalitat

RedaccióActualitzat

Els grups parlamentaris de Junts pel Sí i CUP-CC han sol·licitat, aquest dimarts, la convocatòria d'un ple monogràfic, per divendres 8 de setembre, de "valoració de l'acció política de govern actual i previsions".

Concretament, aquests grups sol·liciten que "d'acord amb el que disposa l'article 153.1 del Reglament del Parlament, es faci un debat general al Parlament sobre valoració de l'acció política de govern actual i previsions, el pròxim 8 de setembre".

Els temes que es proposen per debatre són: "anàlisi i valoració política actual", les "actuacions del govern de la Generalitat arran dels últims esdeveniments", les "actuacions previstes pel govern de la Generalitat en relació a l'estat espanyol" i les "actuacions previstes pel govern de la Generalitat en relació a la comunitat internacional".

La petició la signen, per una banda, el president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Lluís Corominas, i la portaveu de Junts pel Sí, Marta Rovira, i, de l'altra, la presidenta del grup CUP-CC, Mireia Boya, i la portaveu del grup, Anna Gabriel.

 

Anar al contingut