Dos cotxes dels Mossos d'Esquadra aparcats
Educació ha obert un expedient al docent, que està de baixa (ACN)

Investiguen un professor per assetjament sexual a 7 alumnes d'un institut de Badalona

El jutge l'ha deixat en llibertat provisional, amb una ordre d'allunyament del centre educatiu i també de quatre de les set víctimes

RedaccióActualitzat

Un jutjat de Badalona investiga un professor de l'institut Eugeni d'Ors, al barri de Sant Roc de la ciutat, acusat d'haver assetjat sexualment almenys set alumnes del centre, de quart d'ESO.

Segons ha avançat El Periódico aquest dimarts, l'home era professor de l'aula d'acollida i contactava amb les estudiants, menors d'edat, a través d'Instagram.

Segons el diari, el docent mantenia converses de contingut sexual amb les menors i hauria admès que va arribar a proposar-los fer un trio, tot i que diu que era tot "de broma".

Actualment, està de baixa i el Departament d'Educació li ha obert un expedient

La denúncia, explica aquest mitjà, es va activar el 8 de gener, quan una professora del centre en va informar la directora, que va parlar amb el docent investigat. Aquest li hauria admès els fets i, llavors, es posar en contacte amb la Inspecció del Departament d'Educació. Dies després, el jutjat d'Instrucció número 2 de Badalona va obrir la causa.

S'ha posat a disposició del centre educatiu la Unitat de suport a l'alumnat en situació de violència (Usav) per oferir suport psicològic a les alumnes.

Després de declarar, el jutge l'ha deixat en llibertat provisional, amb una ordre d'allunyament del centre educatiu i també de quatre de les set víctimes.
 

Envia un correu electrònic a bustiadenuncia@tv3.cat

 

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaAssetjament sexual
Anar al contingut