Andrés Iniesta és substituït per Pedro al minut 73 del partit.
Barça

Iniesta: "M'ha sorprès sortir del camp, però aquesta és una decisió de l'entrenador"

Andrés Iniesta va ser substituït al minut 73 del partit per Pedro. El Tata Martino va prescindir del manxec en favor d'alinear els quatre davanters. "M'ha sorprès sortir del camp, però aquesta és una decisió de l'entrenador", va dir en zona mixta.

Actualitzat

Andrés Iniesta va ser substituït al minut 73 del partit per Pedro. El Tata Martino va prescindir del manxec en favor d'alinear els quatre davanters a dalt. "M'ha sorprès sortir del camp, però aquesta és una decisió de l'entrenador", va dir en zona mixta.

Iniesta no va tenir inconvenients a l'hora de reconèixer els mèrits de l'Atlètic de Madrid: "Ha estat just mereixedor de la següent ronda de la Champions, ha aprofitat millor les seves oportunitats". I va afegir: "Sabíem que els 20 primers minuts és quan fan més mal, i que seria una eliminatòria molt dura, ho hem intentat fins al final."

Però això no s'ha acabat. L'equip ha de tornar a la feina i oblidar-se d'aquesta derrota. Segons Iniesta, "el dolor només pot durar dos dies". I durant aquest període que cadascú, va continuar dient, "en faci la seva anàlisi particular". Després, a intentar guanyar la Lliga i la Copa.

Anar al contingut